Zwolse Binnenweg 5, 7315 CA Apeldoorn
Telefoon: 055 521 26 46

Openingstijden: maandag t/m vrijdag
van 08:00 tot 12:00 en van 12:30 tot 16:30

Tarieven

Klik hier voor de vaste tarieven bij de tandarts en orthodontist. Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief techniek- en materiaalkosten!

Voor sommige behandelingen zijn meerdere codes van toepassing (bijvoorbeeld voor een boven- en onderprothese wordt een P30, P14 2x, P17, P37 en techniek- en materiaalkosten gedeclareerd, voor een bovenprothese wordt een P21, P14, P37 en techniek- en materiaalkosten gedeclareerd en voor een onderprothese een P25, P14, P37 en techniek- en materiaalkosten gedeclareerd)

In het overzicht van de vaste tarieven genoemde bedragen vormen een onderdeel van de totale kosten. Het totaalbedrag is een optelsom van bovenstaande bedragen en techniek- en materiaalkosten. De techniek- en materiaalkosten zijn variabel.
Aangezien wij met diverse verzekeringsmaatschappijen contracten hebben afgesloten, kunnen bovenstaande bedragen per zorgverzekering afwijken. Elke zorgverzekeringsmaatschappij heeft zijn eigen tarief voor behandelingen. Indien wij een contract met deze zorgverzekeringsmaatschappij hebben afgesloten, zullen deze tarieven door ons gehanteerd worden.
Betaling geschiedt bij aflevering of er wordt door ons gedeclareerd bij de zorgverzekeringsmaatschappij als daar afspraken over zijn gemaakt (contract). Welke behandelingen u vergoed krijgt kunt u nakijken in uw polisvoorwaarden of u kunt hierover contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij. Deze tarieven gelden voor 2018.
Per 1 mei 2018 declareren wij onze rekeningen via Infomedics. Dat betekent dat een rekening van ons via Infomedics, bij uw zorgverzekering of bij u in rekening gebracht wordt. Betaling dient te geschieden aan Infomedics. Voor meer informatie: www.infomedics.nl