Zwolse Binnenweg 5, 7315 CA Apeldoorn
Telefoon: 055 521 26 46

Openingstijden: maandag t/m vrijdag
van 08:00 tot 12:00 en van 12:30 tot 16:30

Tandprothetische Praktijk Van de Heg/Van Woudenberg BV is de handelsnaam voor Tandprothetische Praktijk De Parken BV.

Algemene voorwaarden
Tandprothetische Praktijk Van de Heg/Van Woudenberg BV is aangesloten en lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT). Al onze diensten worden uitgevoerd conform de door hun opgestelde Algemene Leverings- Betalingsvoorwaarden. U kunt deze voorwaarden hier bekijken in PDF formaat.

Praktijkinformatie

Wat zijn wij?
Tandprothetische Praktijk Van de Heg/Van Woudenberg BV is een praktijk gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses (kunstgebitten) en heeft de kennis in huis om een gebitsprothese te vervaardigen die bij u past. Wij vervaardigen volledige en gedeeltelijke (plaat- of frame) gebitsprotheses, al dan niet op implantaten. Tevens vervaardigen wij ook noodprotheses. Ook voeren wij reparaties en aanpassingen (bijvoorbeeld rebasingen) van bestaande gebitsprotheses uit.

Wie zijn wij?
Binnen onze praktijk werken tandprotheticus, tandtechnicus, implantoloog en tandarts nauw met elkaar samen. Dit alles gebeurt onder één dak. Zo kan er door ons indien noodzakelijk direct persoonlijk contact worden gezocht met tandarts of implantoloog. Zowel de patiëntenbehandeling alsmede de tandtechnische werkzaamheden worden door onszelf verricht. Tandprotheticus Robin van de Heg heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen van gebitsprotheses. Tandprotheticus Chris van Woudenberg is al lange tijd in dienst en sinds 2014 mede-eigenaar van de praktijk.

Openingstijden
Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:00 en van 12:30 tot 16:30.

Infomedics
Per 1 mei 2018 declareren wij onze rekeningen via Infomedics. Dat betekent dat een rekening van ons via Infomedics, bij uw zorgverzekering of bij u in rekening gebracht wordt. Betaling dient te geschieden aan Infomedics. Voor meer informatie: www.infomedics.nl